Tevékenységek‎ > ‎

Erdélyi Magyar Fizikatanári Ankét 2019

Ferenc Járai-Szabó, 2019. jún. 19. 1:30   [ 2019. jún. 19. 4:15 frissítve ]
Kedves Kollégák!

2019. szeptember 27. - 29. között ismét megrendezésre kerül az Erdélyi Fizikatanári Ankét, ahova nagy szeretettel várjuk az érdeklődő erdélyi fizikatanárokat. Az ankét idei témája Hőtan és molekuláris fizika tegnap és ma, helyszíne idén a kalotaszentkirályi Püspök Panzió.

Az előző évekhez hasonlóan a progam előadásokból, kötetlen beszélgetésekből és egy kirándulásból áll majd. Érkezés pénteken délután, hazaindulás vasárnap ebéd után lesz. Összesen 25 erdélyi középiskolai tanár jelentkezését tudjuk elfogadni. A részletes program a BBTE Fizika Karának oktatói, magyarországi meghívott előadók és a résztvevő fizikatanárok aktív részvételevel alakul majd ki, egyeztetés alapján. Jelentkezésnél előnyben részesítjük azokat a tanárkollégákat, akik előadást vagy bemutatót is vállalnak. Az eddigi ankétokhoz hasonlóan ezen előadások és bemutatók nem feltétlenül kell illeszkedjenek a megjelölt tematikához. Kérjük a jelentkezésnél megjelölni, hogy vállal-e bemutatót. 

Az ankét a BGA (Bethlen Gábor Alap) támogatásával valósul meg, de a költségek egy részének fedezésére, akárcsak a tavalyi évben, 75 RON részvételi díjat javasolunk (amit az EmpirX egyesület számlájara kérünk befizetni a jelentkezés elfogadása/visszaigazolása után). 

A jelentkezéseket online várjuk 2019. július 15-ig.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket e-mailben várjuk a bulcsu.sandor@phys.ubbcluj.ro vagy a sarkozi@phys.ubbcluj.ro címre.

Szervezőcsapat: Néda Zoltán, Sándor Bulcsú, Sárközi Zsuzsa

Erdélyi Fizikatanári Ankét 2019 jelentkezés


Comments